divendres, 23 de novembre del 2012

CAMPANYA SOLIDÀRIA KILO

Tornam a posar en marxa un any més, l'arreplegada d'aliments que no caduquin "operació Kilo", al nostre centre IES Bendinat.
Es tracta d'una campanya totalment solidària i el que es pretèn és aconseguir la major quantitat possible d'aliments que no caduquin per tal d'ajudar a totes aquelles persones més necessitades i que en aquests moments de crisi ho estan passant realment molt malament.

És una campanya ambiciosa, ja que malgrat que sabem que no són bons moments, esperam que tots els nostres alumnes, famílies, personal docent i no docent s'animi a col·laborar i que aquesta, un any més, sigui tot un èxit.


Tots els aliments seran ben rebuts, però sobretot no podran faltar; llegums, arròs, pasta, Llet, llet condensada, torrons, Oli oliva, oli gira-sol, farina, sucre, galetes, Cafè, llaunes de conserva dolces o salades.

Els aliments recollits al centre seran destinats a diferents organitzacions solidàries, les quals s’encarregaran de la seva posterior distribució.


Els aliments es podran dur al centre des del dia 11 novembre fins al dia 11 de desembre i es podran lliurar a la CONSERGERIA DEL CENTRE durant l’horari escolar.


GRÀCIES A TOTHOM PER COL·LABORAR!!!!!