diumenge, 20 de novembre de 2011

FIRA SOLIDÀRIA I ECOLÒGICA 2011

Calvià, Novembre 2011

Ja hi tornem a ser;
Com cada any, organitzem una altra vegada la FIRA DE NADAL a l’IES BENDINAT cap a un món sostenible.
Durant la Fira, s’exposaran les diferents paradetes organitzades pels nostres alumnes de l’ institut i també contarem amb la col·laboració de diferents organitzacions dedicades a l’educació ambiental i solidària com: GOB, Mallorca recicla, Ajuntament de Calvià, AMIPA IES Bendinat, Càritas, Amnistia Internacional, etc…). Algunes paradetes, tindran a la venda productes fets pels nostres propis alumnes i altres són d’algunes de les tendes de Comerç just que hi ha a Palma com: S’ Altra Senalla i Fundació Vicenç Ferrer.

Necessitem de la vostra col·laboració: llibres, joguines en bon estat, objectes de decoració, bijuteria i complements,... que tingueu per ca vostra i que no vos servin per res, aportar-los de manera caritativa per tal de poder organitzar el mercadet solidari.


Per un altra banda, també durem a terme una CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS NO PERECEDERS “CAMPANYA 1 Kg” per tal d’ajudar a les persones més necessitades s’entregarà a diferents organitzacions solidàries.
Els aliments que recollirem són aquells que són de 1ª necessitat i en especial sol·licitem: oli, arròs, llegums, pasta, galetes i llaunes de conserva.

Els objectes i els aliments es podran dur al centre i es podran lliurar des del dia 21de novembre fins al dia 15 Desembre, durant tots els esplais, a LA CONSERGERIA DEL CENTRE.

Vos animem a venir i participar amb nosaltres el dia de la Fira. Serà un dia de portes obertes inoblidable. Aprofiteu per fer algunes compres de Nadal i col·laborar per una causa justa!!!!!

ENTRE TOTS, SEGUR QUE FAREM D’AQUEST DIA, UN GRAN DIA!!!!
MOLTES GRÀCIES.
Comissió Ambiental 2011
IES BENDINAT

Calvia, Noviembre 2011
Queridos padres/madres:

¡Ya estamos de nuevo aquí!
Como cada año por estas fechas, volvemos a organizar la FERIA DE NAVIDAD al IES BENDINAT hacia un mundo sostenible.
Durante la Feria, se expondrán los diferentes puestos organizados por nuestros propios alumnos del instituto y también contaremos con la colaboración de diferentes organizaciones dedicadas a la Educación ambiental i solidaria: GOB, Mallorca recicla, Ayuntamiento de Calvià, AMIPA IES Bendinat, Càritas, Amnistia Internacional, etc…). Algunos puestos tendrán productos a la venta hechos por nuestros propios alumnos y otros productos son de algunas tiendas de comercio justo de Palma como S’Altra Senalla y Fundación Vicente Ferrer.

Necesitamos de vuestra colaboración: libros, juguetes en buen estado, objetos de decoración, bisutería y complementos,... que tengáis por casa y que no os sirvan, aportarlos caritativamente para poder organizar el mercadillo solidario.

Por otro lado también, llevaremos a cabo una CAMPAÑA SOLIDARIA DE RECOGIDA DE ALIMENTOS NO PERECEDEROS “CAMPAÑA 1 Kg” para que sea entregado a diferentes organizaciones que ayudan a las personas más necesitadas.
Los alimentos que recogeremos son aquellos de 1ª necesidad y en especial solicitamos: aceite, leche, arroz, legumbres, pasta, galletas y conservas.

Los objetos y los alimentos se podrán llevar al centro y se recogerán desde el día 21 de noviembre hasta el día 15 Diciembre, durante todos los patios, EN LA CONSERJERÍA DEL CENTRO.

Os animamos a venir y participar con nosotros en la feria. Será un día de puertas abiertas inolvidable. Aprovechar para hacer algunas compras de Navidad y colaborar por una causa justa!!!!!!

ENTRE TODOS, SEGURO QUE HACEMOS DE ÉSTE DÍA UN GRAN DÍA!!!!
MUCHAS GRACIAS.
Comisión Ambiental 2011IES BENDINAT