diumenge, 14 de març de 2010

CAMPANYA RECICLATGE DE MÒBILS

Des de la Comissió ambiental del nostre centre volem fer una proposta d'un TALLER D’AMBIENTALITZACIÓ "CAMPANYA DE RECICLATGE DE MÒBILS" PER TREBALLAR DES DEL PLA D’ACCIÓ TUTORIAL A L'ESO.
Amb aquesta iniciativa el que es pretén és que els nostres alumnes estiguin informats de la problemàtica ambiental tan important relacionada amb l’ús del telèfons mòbils i quines són les seves repercussions als països subdesenvolupats.

Aquest taller es dividirà en 2 sessions, de les quals es dedicaran, una sessió a fer un estudi sobre els telèfons mòbils i posteriorment una altra a fer un debat sobre el seu consum i les seves possibles repercussions mediambientals.

Durant la setmana de 15- 20 d'ABRIL al nostre Centre es farà una recollida de mòbils en desús (ja estiguin en funcionament o no), és a dir que els nostres alumnes podran dur els seus telèfons mòbils antics i d’aquesta manera es podran:
-reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components. -reciclar els elements que siguin útils i disposar adequadament de materials tòxics, evitant així la contaminació del medi.

Si voleu tenir més informació en relació a aquest tema podeu entrar en aquesta pàgina "movilizate por la selva", allà trobaràs tota la informació necessària per conéixer i aprofundir més en la problemàtica ambiental.

És una molt bona causa, COL·LABORA!!!!!!